Máme ocenění kanceláře roku 2020!

Získali jsme ocenění Kanceláře roku 2020

Když jsme se začátkem loňského roku rozhodli z kapacitních důvodů přestěhovat do nových kanceláří, nezáleželo nám pouze na tom, aby byly větší. Hlavním cílem bylo vytvořit takové místo, které bude odrážet firemní kulturu PKV a zároveň poskytne co největší pohodlí pro zaměstnance. Požadavky byly jasné – dostatek soukromí, kvalitní zázemí pro práci i možnost relaxace.

Vše se nakonec povedlo naplnit, což potvrzují nejen naši zaměstnanci, ale také odborná porota. Architekti a odborníci na design, kteří v ní zasedli nás totiž vybrali jako vítěze v soutěži Kanceláře roku 2020 v kategorii Poradenská kancelář!

Jednatel Jiří Pech k tomu dodává:

„Jsem rád, že se nám povedlo vybudovat prostředí, kde jsou naši zaměstnanci rádi a home office je pro ně spíše poslední možností. Kombinace technologií, zeleně, architektury a perfektního provedení nám dává možnost skvěle realizovat naše myšlenky, a dodávat tak klientům kvalitní služby. V kancelářích jim zároveň můžeme ukázat technologie, které jim sami doporučujeme.“



Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.