Titul zaměstnance kvartálu si odneslo 6 lidí

Jan 18, 2024
3 minuty
Začátek roku 2024 jsme zahájili poměrně rychle. V polovině měsíce nás čekaly 3 úsekové porady. Za výrobu, obchod i finance a služby. Protože, kam firma směřuje, jak si vede a jaké jsou její cíle, by měl vědět v PKV každý.

Na informovanosti napříč firmou si zakládáme

Každý kvartál proto pořádáme pravidelné porady napříč firmou. Ať už se jedná o ty menší, napříč odděleními, nebo větší - celofiremní. Na informovanosti všech zaměstnanců si totiž zakládáme a formát takových porad nenahradí ani sebelepší interní newsletter. Výroba, obchod i finance a služby představili novinky i milníky za uplynulý kvartál. Je na co se těšit! 😎

Porada našeho největšího oddělení, Výroby.

Velké díky i gratulace!

V novém roce jsme ocenili 6 našich kolegů titulem "zaměstnanec kvartálu" i "nováček kvartálu". Takový titul si odnáší zaměstnanci, kteří byli v posledních třech měsících pro firmu i naše klienty obzvláště přínosní. Za to jim patří nejen poděkování, ale obrovská gratulace🏆!

  • Lenka Trybulová, recepční celého PKV. Pohotově se chopila výzvy a zvládla se na nějakou dobu postarat o chod obou našich pater.
  • Patrik Elbl, projektový manažer, se stal nováčkem kvartálu za oddělení výroby. Svým proaktivním přístupem byl velkým přínosem nejen pro své oddělení.
  • Stejně tak i Hana Mises, zaměstnankyně kvartálu za celou výrobu, která předčila všechna očekávání na pozici Technického specialist
  • Eva Konečná, naše školitelka a taky “buddy” při prvních nástupních dnech. Zaslouženě si odnesla titul zaměstnance kvartálu za Výzkum a vývoj.
  • Nováčkem kvartálu celého Obchodu se stala Gabriela Rousková. Ta se skvěle chopila role nové asistentky obchodního ředitele.
  • Současně i Kateřina Baráková, naše specialistka veřejných zakázek a aktuální zaměstnankyně kvartálu za Obchod.

Zaměstnanci kvartálu PKV

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.