Kvartální poradu doplnila atmosféra prvorepublikové vily i večerní grilování

Aug 2, 2022
Na kvartální poradu za druhé čtvrtletí 2022 jsme se tentokrát vydali do brněnské funkcionalistické vily Stiassni. S řediteli jednotlivých oddělení jsme zde probrali výsledky za uplynulé období a vize do budoucna.

Sérii přednášek odstartoval jednatel společnosti Jiří Pech. A ačkoliv potemnělá atmosféra promítacího sálu připomínala dle slov kolegyně promítání Pulp Fiction, tak se černé historky z podsvětí naštěstí nekonaly. Namísto toho jsme probrali nové hodnoty společnosti, blížící se desetileté výročí PKV, plánovanou expanzi celé firmy i několikanásobný nárůst v zakázkách. Jiřího slova o tom, že naši práci děláme sakra dobře, tak v kontextu reálných čísel i ambicí dopadla na úrodnou půdu.

Po pár hodinách schůzování jsme se za odměnu odebrali na večerní grilování do zahrad vily, kde proběhnul menší teambuilding. A nechybělo nic, co patří ke každé dobré akci – spousta jídla, dobré pivo i kvalitní firemní kultura, která potvrzuje, že práce u nás není jenom o tvrdé dřině. Jak totiž pravil jeden klasik: „Život není žádná sranda, ale bez srandy by to nebyl život.“ A u PKV to platí dvojnásob.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.