Přivítali jsme přes stovku zájemců na našem druhém dni otevřených dveří do PKV

Nov 14, 2022
Brány PKV se 9.listopadu otevřely podruhé. Více než stovku zájemců provedli kancelářemi náš jednatel Jirka Pech a HR ředitelka Bára Dudová. A v rámci navazujícího networkingu je seznámili s kolegy z jednotlivých oddělení, od kterých se návštěvníci dozvěděli třeba to, jak v praxi vypadá práce pro největšího energetického konzultanta v ČR.

„O dny otevřených dveří mají tradičně největší zájem studenti technických oborů, kteří se k nám hlásí na praxi, či se ucházejí o zaměstnání při studiu. Společně s nimi samozřejmě vítáme i širší veřejnost: ta má šanci si prohlédnout nejhezčí kanceláře v Česku, poznat jedinečnou firemní kulturu a podívat se, jak se tvoří udržitelná energetika přímo u zdroje. A zájem byl letos enormní,“ říká naše HR ředitelka Barbora Dudová.

Studenti VUT se baví o pracovních nabídkách s kolegy z obchodu a výroby
Den otevřených dveří PKV je tradičně oblíbený mezi studenty VUT. Zdroj: PKV

Návštěvnost akce podpořilo i nově uzavřené partnerství PKV s VUT, které významně zlepšilo přístup studentů k pracovním nabídkám i možnostem odborných stáží v PKV. Všichni zájemci se navíc mohli v rámci následného networkingu pobavit s jednotlivými lidmi z obchodního, výrobního a marketingového týmu o tom, jak taková práce vlastně vypadá.

„O Dni otevřených dveří PKV jsem se dozvěděla od spolužáků, vyrazila s nimi a bylo to super. Mohla jsem se pobavit s jednateli i jednotlivými zaměstnanci a nahlédnout do jejich pracovní náplně. Navíc jsem zjistila o nových možnostech studijní praxe a přemýšlím, že bych tady vlastně pracovala moc ráda. Škoda, že jsem přijela autem, mohla jsem si dát to čepované pivo,“ dodává se smíchem studentka VUT Iveta Ondrová.

Zajímá vás, jak takový Den otevřených dveří vypadá? Mrkněte na naše fotky v galerii, sledujte náš LinkedIn a IG, na kterých oznámíme další termín DOD a v mezičase nahlédněte třeba na naše aktuálně vypsané pracovní nabídky. Když se vám nějaká zalíbí, tak pro vás může být Den otevřených dveří v PKV klidně každý den. To nezní špatně, že?

Návštěvníci PKV si mohli kromě bohatého občerstvení užít i čepované pivo z naší pípy.
Návštěvníci si mohli kromě bohatého občerstvení užít i čepované pivo z naší pípy. Zdroj: PKV
Účast na Dni otevřených dveří PKV byla letos rekordní.
Účast na Dni otevřených dveří PKV byla letos rekordní. Zdroj: PKV
Návštěvníci ocenili komentovanou prohlídku Kanceláří roku 2020 s jednatelem PKV Jirkou Pechem a HR ředitelkou Bárou Dudovou.
Návštěvníci ocenili komentovanou prohlídku Kanceláří roku 2020 s jednatelem PKV Jirkou Pechem a HR ředitelkou Bárou Dudovou. Zdroj: PKV
Nejhezčí výhled na Brno je z kuchyňky PKV. Souhlasíte?
Nejhezčí výhled na Brno je z kuchyňky PKV. Souhlasíte? Zdroj: PKV

Barbora Slavíková
Vedoucí HR oddělení
Barbora je naší HR ředitelkou. Stará se o nábory stávajících i budoucích odborníků na energetiku a má tak velký podíl na naší pozici jedničky v energetickém poradenství. Je jednou z prvních osob, se kterou se v PKV setkáte.
Spojit se na LinkedIn

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.