Rosteme s PKV #2

Feb 1, 2024
7 minut
Někteří z nich v PKV začali svoji kariéru, jiní se k nám připojili v průběhu jejich kariérní dráhy. Teď jsou z nich pevné pilíře naší firmy. Představujeme vám další příběhy našich zaměstnanců, kteří vyrostli s PKV.
Ewa

Ewa

Jedna z nejdéle působících zaměstnankyň PKV, jejíž 9letá kariérní cesta začala na asistenské pozici Výroby přes Zpracovatele energetických dokumentů k Projektovému manažerovi řešící velké dotační zakázky a FVE. Dnes Ewa vede největší oddělení Energetického poradenství v PKV.

Co byla tvoje největší dosavadní výzva?

„Vystoupit z komfortní zóny a pustit se do věcí, které přede mnou nikdo nikdy nedělal a vymyslet řešení, jak práci sobě a ostatním usnadnit.”

Proč ses na tuto pozici přihlásila?

„V jiné pozici jsem viděla osobnostní i kariérní posun, chtěla jsem začít pracovat na svých nedostatcích a rozvíjet svoje soft skills.”

Co je tvým cílem?

„Cílem je stabilizovat oddělení Technických specialistů, najít a implementovat nástroje k zefektivnění práce, být pro kolegy oporou a najít možnosti, jak kolegy posouvat jak odborně tak i osobnostně. Třeba někdo z nich využije stejné možnosti kariérního posunu jako já 🙂.”


Ewa

Světlana

Před 4 lety nastoupila na pozici Technické specialistky. Už tenkrát ale měla vášeň k rýsování, a tak s růstem zakázek byla po 2 letech povýšena na Projektantku FVE. Dnes se vrací do role seniorní Technické specialistky se zaměřením na PENBy.

Co byla tvoje největší dosavadní výzva?

„Nemám vystudovaný elektro obor, takže jsem čelila velké výzvě - naučit se projektovat FVE.”

Jak ses k této pozici dostala?

„S nárůstem zakázek a poptávek na PENBy se mi vnukla pozice Technické specialistky senior.”

Kam směřuješ dál?

„Teď je pro mě důležité posouvat svoje znalosti a dovednosti dál.”


Ewa

Dan

V červenci se k nám, po absolvování VŠ, připojil jako Specialista rozvoje obchodu. Už ale na pohovoru byl plný ambicí a věděl, že chce zodpovídat za vlastní zakázky a klienty. Díky jeho cílevědomosti se již po 8 měsících vypracoval k jeho cíli, na Obchodního manažera junior se zaměřením na PENBy.

Co byla tvoje největší dosavadní výzva?

„Získání všeobecného přehledu a orientace v energetice.”

Jak ses k této pozici dostal?

„Už na pohovoru jsem říkal, že bych se chtěl časem vypracovat ze Specialisty rozvoje obchodu na Obchodníka. A podařilo se.”

Kam směřuješ dál?

„Na seniorního obchodníka, chci se zaměřit na větší zakázky, vybudovat si portfolio svých klientů a taky vybudovat své jméno.”


Ewa

Hanka

Už tehdy ji energetika lákala a PKV byla jasná volba. Svoji kariéru odstartovala jako Technická specialistka. Dnes, po méně jak 1 a půl roce, se vypracovala na Projektovou koordinátorkou se specializací na Enmon.

Co byla tvoje největší dosavadní výzva?

„Pochopit problematiku řešenou technickými specialisty na takové úrovni, abych dokázala zpracovávat dokumenty v požadované kvalitě a rozsahu tak, abych byla plnohodnotnou součástí týmu.”

Jak ses k této pozici dostal?

„Chtěla jsem se kariérně posunout dál, rozšířit si svoje obzory. A tak mi byla nabídnuta pozice Projektové koordinátorky. V rámci nové pozice se budu zabývat výhradně projektem Enmon pro CTP.”

Kam směřuješ dál?

„Mým cílem v rámci projektu CTP je nastavení funkčního procesu na zpracování požadavků jednotlivých facility manažerů a zvládnout si poradit s výzvami, které nám projekt připraví.”

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.